DoTLS

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

DoTLS

Daniel K. Du Vall
Have had to disable DoTLS  I have been unable to test current versions of assp till today and after upgrading to the current release ASSP version 2.5.2(16270) if DoTLD is enable no mail flows and the below is all I see in the logs. Testing from Gmail to local and from local to Gmail.

Any thoughts?

Oct-01-16 17:51:54 [Main_Thread] Info: Main_Thread freed by idle Worker_3 in 0.064 seconds - got (ok)
Oct-01-16 17:51:54 [Worker_3] Info: Worker_3 freed Main_Thread - 844
Oct-01-16 17:51:54 [Worker_3] Info: try to connect to server at 172.31.254.23:25
Oct-01-16 17:51:54 [Worker_3] Info: connected to server at 172.31.254.23:25
Oct-01-16 17:51:54 [Worker_3] Connected: session:C640640 208.67.1.18:42999 > 172.31.254.63:25 > 172.31.254.63:45198 > 172.31.254.23:25 , 844-845
Oct-01-16 17:51:55 [Worker_3] 208.67.1.18 info: send '250-STARTTLS' - injected for 172.31.254.23
Oct-01-16 17:51:55 [Worker_3] 208.67.1.18 info: injected STARTTLS request to 172.31.254.23
Oct-01-16 17:53:39 [Main_Thread] Admin connection from user root on host 172.31.254.93:61526; page:/; session-ID:5c7579a4e0fa9675364f0a79607242f0;
Oct-01-16 17:54:52 [Worker_2] [TLS-in] 209.85.214.54 TLS-Connection idle for 180 secs - timeout
Oct-01-16 17:54:52 [Worker_2] [TLS-in] 209.85.214.54 [SMTP Status] 451 Connection timeout, try later
Oct-01-16 17:54:52 [Worker_2] [TLS-in] 209.85.214.54 disconnected: session:AA905C0 209.85.214.54 - command list was 'EHLO,STARTTLS,EHLO' - used 3 SocketCalls - processing time 0 seconds
Oct-01-16 17:55:06 [Worker_3] [TLS-out] 208.67.1.18 Connection idle for 180 secs - timeout
Oct-01-16 17:55:06 [Worker_3] [TLS-out] 208.67.1.18 [SMTP Status] 451 Connection timeout, try later
Oct-01-16 17:55:06 [Worker_3] 208.67.1.18 disconnected: session:C640640 208.67.1.18 - command list was 'EHLO' - used 2 SocketCalls - processing time 0 seconds
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] Info: looking for files to (re)send
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] (re)send - try to open: /var/assp/resendmail/n100000000047.eml
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] (re)send - process: /var/assp/resendmail/n100000000047.eml (try 1
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] (re)send - /var/assp/resendmail/n100000000047.eml - From: [hidden email] - To: [hidden email]
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] (re)send /var/assp/resendmail/n100000000047.eml to host: 172.31.254.23:25 (smtpDestination)
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] Info: Net::SMTP is used to send mail (will try STARTTLS)
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] Couldn't start TLS to 172.31.254.23:25 using 'Net::SMTP': Undefined subroutine Net::SMTP::starttls at sub main::email_send_X line 41 thread 1
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] *** send to 172.31.254.23:25 (smtpDestination) didn't work, trying others...
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] (re)send - try to open: /var/assp/resendmail/n1000000000522.eml
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] (re)send - process: /var/assp/resendmail/n1000000000522.eml (try 1
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] (re)send - /var/assp/resendmail/n1000000000522.eml - From: [hidden email] - To: [hidden email]
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] (re)send /var/assp/resendmail/n1000000000522.eml to host: 172.31.254.23:25 (smtpDestination)
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] Couldn't start TLS to 172.31.254.23:25 using 'Net::SMTP': Undefined subroutine Net::SMTP::starttls at sub main::email_send_X line 41 thread 1
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] *** send to 172.31.254.23:25 (smtpDestination) didn't work, trying others...
Oct-01-16 17:55:19 [Worker_10000] SSLfailedCache: cleaning cache finished: IP's before=2, deleted=0
Oct-01-16 17:56:32 [Main_Thread] Admin connection from user root on host 172.31.254.93:61543; page:/; session-ID:5c7579a4e0fa9675364f0a79607242f0;
Oct-01-16 17:56:33 [Main_Thread] AdminUpdate: [root 172.31.254.93] enableTLS4VRFY changed from 'Off' to 'Off'
Oct-01-16 17:56:33 [Main_Thread] Saving config
Oct-01-16 17:56:33 [Main_Thread] Info: saved config to /var/assp/assp.cfg.tmp - which is now renamed to /var/assp/assp.cfg


------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, SlashDot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-test mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-test
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

FW: DoTLS

Daniel K. Du Vall
Sorry if this duplicates. O365 did not seem to deliver it far as I can tell.

From: Daniel K. Du Vall
Sent: Saturday, October 1, 2016 6:25 PM
To: ASSP development mailing list ([hidden email]) <[hidden email]>
Subject: DoTLS

Have had to disable DoTLS  I have been unable to test current versions of assp till today and after upgrading to the current release ASSP version 2.5.2(16270) if DoTLD is enable no mail flows and the below is all I see in the logs. Testing from Gmail to local and from local to Gmail.

Any thoughts?

Oct-01-16 17:51:54 [Main_Thread] Info: Main_Thread freed by idle Worker_3 in 0.064 seconds - got (ok)
Oct-01-16 17:51:54 [Worker_3] Info: Worker_3 freed Main_Thread - 844
Oct-01-16 17:51:54 [Worker_3] Info: try to connect to server at 172.31.254.23:25
Oct-01-16 17:51:54 [Worker_3] Info: connected to server at 172.31.254.23:25
Oct-01-16 17:51:54 [Worker_3] Connected: session:C640640 208.67.1.18:42999 > 172.31.254.63:25 > 172.31.254.63:45198 > 172.31.254.23:25 , 844-845
Oct-01-16 17:51:55 [Worker_3] 208.67.1.18 info: send '250-STARTTLS' - injected for 172.31.254.23
Oct-01-16 17:51:55 [Worker_3] 208.67.1.18 info: injected STARTTLS request to 172.31.254.23
Oct-01-16 17:53:39 [Main_Thread] Admin connection from user root on host 172.31.254.93:61526; page:/; session-ID:5c7579a4e0fa9675364f0a79607242f0;
Oct-01-16 17:54:52 [Worker_2] [TLS-in] 209.85.214.54 TLS-Connection idle for 180 secs - timeout
Oct-01-16 17:54:52 [Worker_2] [TLS-in] 209.85.214.54 [SMTP Status] 451 Connection timeout, try later
Oct-01-16 17:54:52 [Worker_2] [TLS-in] 209.85.214.54 disconnected: session:AA905C0 209.85.214.54 - command list was 'EHLO,STARTTLS,EHLO' - used 3 SocketCalls - processing time 0 seconds
Oct-01-16 17:55:06 [Worker_3] [TLS-out] 208.67.1.18 Connection idle for 180 secs - timeout
Oct-01-16 17:55:06 [Worker_3] [TLS-out] 208.67.1.18 [SMTP Status] 451 Connection timeout, try later
Oct-01-16 17:55:06 [Worker_3] 208.67.1.18 disconnected: session:C640640 208.67.1.18 - command list was 'EHLO' - used 2 SocketCalls - processing time 0 seconds
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] Info: looking for files to (re)send
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] (re)send - try to open: /var/assp/resendmail/n100000000047.eml
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] (re)send - process: /var/assp/resendmail/n100000000047.eml (try 1
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] (re)send - /var/assp/resendmail/n100000000047.eml - From: [hidden email]<mailto:[hidden email]> - To: [hidden email]<mailto:[hidden email]>
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] (re)send /var/assp/resendmail/n100000000047.eml to host: 172.31.254.23:25 (smtpDestination)
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] Info: Net::SMTP is used to send mail (will try STARTTLS)
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] Couldn't start TLS to 172.31.254.23:25 using 'Net::SMTP': Undefined subroutine Net::SMTP::starttls at sub main::email_send_X line 41 thread 1
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] *** send to 172.31.254.23:25 (smtpDestination) didn't work, trying others...
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] (re)send - try to open: /var/assp/resendmail/n1000000000522.eml
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] (re)send - process: /var/assp/resendmail/n1000000000522.eml (try 1
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] (re)send - /var/assp/resendmail/n1000000000522.eml - From: [hidden email]<mailto:[hidden email]> - To: [hidden email]<mailto:[hidden email]>
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] (re)send /var/assp/resendmail/n1000000000522.eml to host: 172.31.254.23:25 (smtpDestination)
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] Couldn't start TLS to 172.31.254.23:25 using 'Net::SMTP': Undefined subroutine Net::SMTP::starttls at sub main::email_send_X line 41 thread 1
Oct-01-16 17:55:13 [Worker_10000] *** send to 172.31.254.23:25 (smtpDestination) didn't work, trying others...
Oct-01-16 17:55:19 [Worker_10000] SSLfailedCache: cleaning cache finished: IP's before=2, deleted=0
Oct-01-16 17:56:32 [Main_Thread] Admin connection from user root on host 172.31.254.93:61543; page:/; session-ID:5c7579a4e0fa9675364f0a79607242f0;
Oct-01-16 17:56:33 [Main_Thread] AdminUpdate: [root 172.31.254.93] enableTLS4VRFY changed from 'Off' to 'Off'
Oct-01-16 17:56:33 [Main_Thread] Saving config
Oct-01-16 17:56:33 [Main_Thread] Info: saved config to /var/assp/assp.cfg.tmp - which is now renamed to /var/assp/assp.cfg


------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, SlashDot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-test mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-test