Mess UI

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
10 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Mess UI

Alexandre de Arruda Paes
Hi,

In one of my customers, my UI in completly mess:


I already update to the last assp.pl, but nothing changes.

Best regards,

Alexandre



------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Mess UI

assp-user mailing list
>>> I already update to the last [ http://assp.pl/ | assp.pl ] , but nothing changes.

Try holding down the Shift key while pressing reload on the browser

Doug

------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Mess UI

Alexandre de Arruda Paes
Hi Doug,

Same problem. 

2017-07-12 16:52 GMT-03:00 Doug Lytle via Assp-user <[hidden email]>:
>>> I already update to the last [ http://assp.pl/ | assp.pl ] , but nothing changes.

Try holding down the Shift key while pressing reload on the browser

Doug

------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user


------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Mess UI

Rob Ellsworth
In reply to this post by Alexandre de Arruda Paes

looks as though either the Browser CACHE needs to be cleared, or maybe the browser is zoomed in or out on the page, causing it to do that?


On 7/12/2017 3:40 PM, Alexandre de Arruda Paes wrote:
Hi,

In one of my customers, my UI in completly mess:


I already update to the last assp.pl, but nothing changes.

Best regards,

Alexandre




------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot


_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user


------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Mess UI

assp-user mailing list
In reply to this post by Alexandre de Arruda Paes
>> Hi Doug,

>> Same problem. 

You don't mention the browser that you're using.  That might be helpful,

Doug




------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Mess UI

Alexandre de Arruda Paes
The problem occurs in Mozilla, Chrome/Chromium and Rekonq. 
Caches are cleared. Acessing from machines that never touch ASSP does the same.


2017-07-12 17:17 GMT-03:00 Doug Lytle via Assp-user <[hidden email]>:
>> Hi Doug,

>> Same problem. 

You don't mention the browser that you're using.  That might be helpful,

Doug




------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user



------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Mess UI

assp-user mailing list

Sounds like there are some files missing - probably in the "assp/images" folder.  You may want to download a full zip and install.

Daniel
On 7/12/2017 1:37 PM, Alexandre de Arruda Paes wrote:
The problem occurs in Mozilla, Chrome/Chromium and Rekonq. 
Caches are cleared. Acessing from machines that never touch ASSP does the same.


2017-07-12 17:17 GMT-03:00 Doug Lytle via Assp-user <[hidden email]>:
>> Hi Doug,

>> Same problem. 

You don't mention the browser that you're using.  That might be helpful,

Doug




------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user




------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot


_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user


------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Mess UI

m.huijgen
I had the same problem. Stop assp, make sure all is complete (full zip indeed), clear browser cache, restart assp. That is what worked for me, although not in one go and not immediately: after I while I just let it run for half an hour and then it started picking itself up slowly - the interface became more normal with every refresh.

I have no idea what is causing this.

Martin



From:        Daniel Miller via Assp-user <[hidden email]>
To:        [hidden email]
Cc:        Daniel Miller <[hidden email]>
Date:        13-07-2017 00:33
Subject:        Re: [Assp-user] Mess UI




Sounds like there are some files missing - probably in the "assp/images" folder.  You may want to download a full zip and install.

Daniel

On 7/12/2017 1:37 PM, Alexandre de Arruda Paes wrote:
The problem occurs in Mozilla, Chrome/Chromium and Rekonq. 
Caches are cleared. Acessing from machines that never touch ASSP does the same.


2017-07-12 17:17 GMT-03:00 Doug Lytle via Assp-user <[hidden email]>:
>> Hi Doug,

>> Same problem. 

You don't mention the browser that you're using.  That might be helpful,

Doug





------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org!
http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-user mailing list

[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user




------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org!
http://sdm.link/slashdot


_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user

------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org!
http://sdm.link/slashdot_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user


------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Mess UI

James Moe-2
In reply to this post by Alexandre de Arruda Paes
On 07/12/2017 12:40 PM, Alexandre de Arruda Paes wrote:
> In one of my customers, my UI in completly mess:
> I already update to the last assp.pl <http://assp.pl>, but nothing changes.
>
  Refresh the image set in <images/> from
<https://sourceforge.net/projects/assp/files/ASSP%20V2%20multithreading/images/>.
  Flush the cache.
  Reload without cache (Ctrl+f5 or CMD+shift+r).

--
James Moe
moe dot james at sohnen-moe dot com
520.743.3936
Think.

------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Mess UI

Alexandre de Arruda Paes
>Refresh the image set in <images/> from
><https://sourceforge.net/projects/assp/files/ASSP%20V2%20multithreading/images/>.
 > Flush the cache.
 > Reload without cache (Ctrl+f5 or CMD+shift+r).

Thanks James ! Problem finally corrected.

And thanks all that try ro help.

Best regards




2017-07-13 15:18 GMT-03:00 James Moe <[hidden email]>:
On 07/12/2017 12:40 PM, Alexandre de Arruda Paes wrote:
> In one of my customers, my UI in completly mess:
> I already update to the last assp.pl <http://assp.pl>, but nothing changes.
>
  Refresh the image set in <images/> from
<https://sourceforge.net/projects/assp/files/ASSP%20V2%20multithreading/images/>.
  Flush the cache.
  Reload without cache (Ctrl+f5 or CMD+shift+r).

--
James Moe
moe dot james at sohnen-moe dot com
520.743.3936
Think.

------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user


------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-user mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-user
Loading...