Quantcast

No formatting of Block Report on iOS devices, Resend button not working

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

No formatting of Block Report on iOS devices, Resend button not working

James Brown
ASSP version 2.5.6(17114)

Have been getting complaints from users that the block report ‘does not work’ on iOS devices.

Testing it I see that on the iOS version of Mail, the logo at top is replaced with the text: 3D”powered and the picture of the envelope with arrow (above the ‘Resend’ buttons) is replaced with: 3D”request.

Clicking on the Resend link does nothing. Clicking on (rather, ‘touching on’!) an email address does nothing - no creation of whitelist email.

‘toggle view’ button looks OK, but does nothing.

Has something changed?

The report works fine in Mail.app on macOS Sierra and El Capitan.

iOS version 10.3.1 and 10.3.2 (beta).

Any suggestions?

Thanks, James.

------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-test mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-test
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: No formatting of Block Report on iOS devices, Resend button not working

Colin Waring

Have you checked the block report modify file? I'm sure I saw a note in there about something like that with a fix.
   



-------- Original Message --------
From: James Brown <[hidden email]>
Sent: Wednesday, May 3, 2017 06:23 AM
To: ASSP development mailing list <[hidden email]>
Subject: [Assp-test] No formatting of Block Report on iOS devices, Resend button not working

ASSP version 2.5.6(17114)

Have been getting complaints from users that the block report ‘does not work’ on iOS devices.

Testing it I see that on the iOS version of Mail, the logo at top is replaced with the text: 3D”powered and the picture of the envelope with arrow (above the ‘Resend’ buttons) is replaced with: 3D”request.

Clicking on the Resend link does nothing. Clicking on (rather, ‘touching on’!) an email address does nothing - no creation of whitelist email.

‘toggle view’ button looks OK, but does nothing.

Has something changed?

The report works fine in Mail.app on macOS Sierra and El Capitan.

iOS version 10.3.1 and 10.3.2 (beta).

Any suggestions?

Thanks, James.

------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-test mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-test

------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-test mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-test
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: No formatting of Block Report on iOS devices, Resend button not working

James Brown
Thanks Colin.

That worked! 

For anyone else having this problem, the solution was to change:

our $convert2Base64 = 0;

To 

our $convert2Base64 = 1;

In /lib/BlockReport/modify.pm

The comment above it says:

# change the value to 1 if your mail clients are unable to work with the BlockReports (eg. Apple mail APP)

James.




On 3 May 2017, at 5:01 pm, Colin Waring <[hidden email]> wrote:


Have you checked the block report modify file? I'm sure I saw a note in there about something like that with a fix.
    



-------- Original Message --------
From: James Brown <[hidden email]>
Sent: Wednesday, May 3, 2017 06:23 AM
To: ASSP development mailing list <[hidden email]>
Subject: [Assp-test] No formatting of Block Report on iOS devices, Resend button not working

ASSP version 2.5.6(17114)

Have been getting complaints from users that the block report ‘does not work’ on iOS devices.

Testing it I see that on the iOS version of Mail, the logo at top is replaced with the text: 3D”powered and the picture of the envelope with arrow (above the ‘Resend’ buttons) is replaced with: 3D”request.

Clicking on the Resend link does nothing. Clicking on (rather, ‘touching on’!) an email address does nothing - no creation of whitelist email.

‘toggle view’ button looks OK, but does nothing.

Has something changed?

The report works fine in Mail.app on macOS Sierra and El Capitan.

iOS version 10.3.1 and 10.3.2 (beta).

Any suggestions?

Thanks, James.

------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-test mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-test
------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot_______________________________________________
Assp-test mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-test


------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, Slashdot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-test mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-test
Loading...