No workers detected

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

No workers detected

Scott MacLean-4
I mentioned this last week - when my system was downloading a TLDlist,
as soon as it started downloading, it stopped responding to anything,
and the system would not detect any available workers.

I noticed today that the same exact thing is happening when it tries to
download a new version of ASSP:

Oct-17-16 16:42:27 [Worker_10000] Info: next assp version check download
in 15 hours 36 mins
Oct-17-16 16:42:53 [Worker_10000] Info: notification message queued to
sent to [hidden email]
Oct-17-16 16:42:27 [Worker_10000] Info: new assp version 2.5.4(16291) is
available for download at
http://assp.cvs.sourceforge.net/viewvc/*checkout*/assp/assp2/assp.pl.gz
Oct-17-16 16:42:53 [Worker_10000] Info: autoupdate: performing
assp.pl.gz download to D:/ASSP/download/assp.pl.gz
Oct-17-16 16:42:53 [Worker_10000] Downloading assp.pl.gz via direct HTTP
connection
Oct-17-16 16:43:06 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-17-16 16:43:06 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-17-16 16:43:06 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)

This goes on for a minute and a half, and then the same thing happens
when it starts to decompress it:

Oct-17-16 16:44:35 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-17-16 16:44:35 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-17-16 16:44:35 [Worker_10000] Assp.pl.gz download completed
Oct-17-16 16:44:35 [Worker_10000] Info: next assp.pl.gz download in 14
hours 45 mins
Oct-17-16 16:44:35 [Worker_10000] Info: autoupdate: new assp.pl.gz
downloaded to D:/ASSP/download/assp.pl.gz
Oct-17-16 16:44:35 [Worker_10000] Decompressing file
D:/ASSP/download/assp.pl.gz to D:/ASSP/download/assp.pl
Oct-17-16 16:44:35 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-17-16 16:44:35 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)

It finally gives up and shuts down:

Oct-17-16 16:45:09 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-17-16 16:45:10 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-17-16 16:45:10 [Main_Thread] Info: ConnectionTransferTimeOut (30
seconds) is now reached
Oct-17-16 16:45:10 [Main_Thread] Warning: Main_Thread is unable to
transfer connection to any worker - try again!
Oct-17-16 16:45:16 [Main_Thread] Info: notification message queued to
sent to [hidden email]
Oct-17-16 16:45:10 [Main_Thread] Error: Main_Thread is unable to
transfer connection to any worker within 120 seconds - restart ASSP!
Oct-17-16 16:45:16 [Main_Thread] Initializing shutdown sequence
Oct-17-16 16:45:17 [Shutdown] Info: removing all SMTP and Proxy listeners
Oct-17-16 16:45:19 [Shutdown] Tell Worker 2 - QUIT
Oct-17-16 16:45:19 [Shutdown] Tell Worker 4 - QUIT
Oct-17-16 16:45:19 [Shutdown] Tell Worker 1 - QUIT
Oct-17-16 16:45:19 [Shutdown] Tell Worker 3 - QUIT
Oct-17-16 16:45:19 [Shutdown] Tell Worker 5 - QUIT
Oct-17-16 16:45:19 [Shutdown] Waiting for all SMTP-Workers to be finished
Oct-17-16 16:45:21 [Worker_5] Worker_5 wakes up
Oct-17-16 16:46:09 [Shutdown] Error: at least one of the SMTP workers
has not finished work within 50 seconds
Oct-17-16 16:46:11 [Shutdown] Closing all databases

The same thing happens after it reorders DNS servers. It seems any time
my ASSP does anything that has to do with maintenance, all the workers
shut down and stop responding. Any idea what might be causing this?



------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, SlashDot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-test mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-test
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: No workers detected

Thomas Eckardt/eck
>Oct-17-16 16:42:53 [Worker_10000] Downloading assp.pl.gz via direct HTTP
connection
>Oct-17-16 16:44:35 [Worker_10000] Assp.pl.gz download completed

I'm not sure what is going on. But it takes 102 seconds to download 700kB!
The system seems to be somehow overloaded.

Thomas


Von:    Scott MacLean <[hidden email]>
An:     ASSP Development Mailing List <[hidden email]>
Datum:  17.10.2016 23:06
Betreff:        [Assp-test] No workers detected



I mentioned this last week - when my system was downloading a TLDlist,
as soon as it started downloading, it stopped responding to anything,
and the system would not detect any available workers.

I noticed today that the same exact thing is happening when it tries to
download a new version of ASSP:

Oct-17-16 16:42:27 [Worker_10000] Info: next assp version check download
in 15 hours 36 mins
Oct-17-16 16:42:53 [Worker_10000] Info: notification message queued to
sent to [hidden email]
Oct-17-16 16:42:27 [Worker_10000] Info: new assp version 2.5.4(16291) is
available for download at
http://assp.cvs.sourceforge.net/viewvc/*checkout*/assp/assp2/assp.pl.gz
Oct-17-16 16:42:53 [Worker_10000] Info: autoupdate: performing
assp.pl.gz download to D:/ASSP/download/assp.pl.gz
Oct-17-16 16:42:53 [Worker_10000] Downloading assp.pl.gz via direct HTTP
connection
Oct-17-16 16:43:06 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-17-16 16:43:06 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-17-16 16:43:06 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)

This goes on for a minute and a half, and then the same thing happens
when it starts to decompress it:

Oct-17-16 16:44:35 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-17-16 16:44:35 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-17-16 16:44:35 [Worker_10000] Assp.pl.gz download completed
Oct-17-16 16:44:35 [Worker_10000] Info: next assp.pl.gz download in 14
hours 45 mins
Oct-17-16 16:44:35 [Worker_10000] Info: autoupdate: new assp.pl.gz
downloaded to D:/ASSP/download/assp.pl.gz
Oct-17-16 16:44:35 [Worker_10000] Decompressing file
D:/ASSP/download/assp.pl.gz to D:/ASSP/download/assp.pl
Oct-17-16 16:44:35 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-17-16 16:44:35 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)

It finally gives up and shuts down:

Oct-17-16 16:45:09 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-17-16 16:45:10 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-17-16 16:45:10 [Main_Thread] Info: ConnectionTransferTimeOut (30
seconds) is now reached
Oct-17-16 16:45:10 [Main_Thread] Warning: Main_Thread is unable to
transfer connection to any worker - try again!
Oct-17-16 16:45:16 [Main_Thread] Info: notification message queued to
sent to [hidden email]
Oct-17-16 16:45:10 [Main_Thread] Error: Main_Thread is unable to
transfer connection to any worker within 120 seconds - restart ASSP!
Oct-17-16 16:45:16 [Main_Thread] Initializing shutdown sequence
Oct-17-16 16:45:17 [Shutdown] Info: removing all SMTP and Proxy listeners
Oct-17-16 16:45:19 [Shutdown] Tell Worker 2 - QUIT
Oct-17-16 16:45:19 [Shutdown] Tell Worker 4 - QUIT
Oct-17-16 16:45:19 [Shutdown] Tell Worker 1 - QUIT
Oct-17-16 16:45:19 [Shutdown] Tell Worker 3 - QUIT
Oct-17-16 16:45:19 [Shutdown] Tell Worker 5 - QUIT
Oct-17-16 16:45:19 [Shutdown] Waiting for all SMTP-Workers to be finished
Oct-17-16 16:45:21 [Worker_5] Worker_5 wakes up
Oct-17-16 16:46:09 [Shutdown] Error: at least one of the SMTP workers
has not finished work within 50 seconds
Oct-17-16 16:46:11 [Shutdown] Closing all databases

The same thing happens after it reorders DNS servers. It seems any time
my ASSP does anything that has to do with maintenance, all the workers
shut down and stop responding. Any idea what might be causing this?



------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, SlashDot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-test mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-test






DISCLAIMER:
*******************************************************
This email and any files transmitted with it may be confidential, legally
privileged and protected in law and are intended solely for the use of the

individual to whom it is addressed.
This email was multiple times scanned for viruses. There should be no
known virus in this email!
*******************************************************


------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, SlashDot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-test mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-test