Unable to detect any running worker

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Unable to detect any running worker

Scott MacLean-4
Running the current 16282 build, and saw this today. Immediately after
attempting to download the TLDlist, all workers stopped responding.
After 120 seconds with no workers accepting connections, ASSP gave up,
shut down and restarted.

Oct-11-16 14:02:25 [Worker_10000] Downloading TLDlist via direct HTTP
connection
Oct-11-16 14:03:15 [Worker_10000] TLDlist already up to date
Oct-11-16 14:03:15 [Worker_10000] Downloading level-2-TLDlist via direct
HTTP connection
Oct-11-16 14:03:19 [Worker_10000] Level-2-TLDlist already up to date
Oct-11-16 14:03:19 [Worker_10000] Downloading level-3-TLDlist via direct
HTTP connection
Oct-11-16 14:03:23 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-11-16 14:03:23 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-11-16 14:03:23 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-11-16 14:03:23 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-11-16 14:03:23 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-11-16 14:03:23 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)
Oct-11-16 14:03:23 [Main_Thread] Info: unable to detect any running
worker for a new connection - wait (max 30 seconds)



------------------------------------------------------------------------------
Check out the vibrant tech community on one of the world's most
engaging tech sites, SlashDot.org! http://sdm.link/slashdot
_______________________________________________
Assp-test mailing list
[hidden email]
https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/assp-test